- Norge går i feil retning

- Forskjellene i samfunnet blir stadig større og arbeidsledigheten er rekordhøy. Og Norge blir et kaldere samfunn, konstaterer AUF i Hedmarks leder Håvard Sagbakken Saanum i sitt landsmøteinnlegg. Han vil gjøre det han kan for å gi Norge en Arbeiderparti-ledet regjering til høsten.

Håvard Sagbakken Saanum

AUFs fylkesleder er særlig kritisk til at politiske ledere i regjeringspartiene i beste fall sitter som passive tilskuere til at hatefulle ytringer og ren rasisme får bre seg.

- Norge har statsråder som jubler over at barn sendes ut av landet. Som ikke ser ut til å bry seg nevneverdig om alt det jævlige som skjer i verden rundt oss. Mange barn er på flukt. Dét kan ikke vi sitte stille og se på, slo Sagbakken Saanum fast.

- Skap trygghet for barna

Han mener det er viktig å skape trygghet for dem som kommer til Norge for å søke en nødhavn hos oss. - Enslige mindreårige asylsøkere som er her må vi i alle fall skape trygghet for, mener AUF'eren.

- Norge trenger en ny retning. Vi trenger en ny regjering. En Arbeiderparti-ledet regjering med en politikk basert på vår ideologi, sosialdemokratien. Bygget på våre fremste verdier, på frihet, likhet og solidaritet, sier Sagbakken Saanum.

Se hele Håvard Sagbakken Saanums landsmøteinnlegg her!

Vennligst aksepter markedsføring-cookies for å se på denne videoen.

Video