Bli med på "Partiskolen 2018 - 2019"!

Nå starter "Partiskolen 2018 - 2019" opp. Dette er en veldig god anledning til å lære mer om politikk, organisasjon, ideologi, partikultur og valgkamp. Meld deg på nå!

Partiskolen 2018-2019

PARTISKOLEN: I år er Rune Gerhardsen, Nils Kristen Sandtrøen, Anette Trettebergstuen, Kjerstin Lundgård og Bjørn Jarle Røberg-Larsen innledere og forelesere når "Partiskolen 2018 - 2019" arrangeres av Hedmark Arbeiderparti.

Partiskolen er et tilbud til deg som vil lære mer om Arbeiderpartiet, og om politikken, organisasjonen, ideologien, historien, valgkamparbeidet og partikulturen.

Partiskolen passer bra for deg som:

* Er ny i partiet, og vil bli bedre kjent med folkene våre og arbeidet vårt.

* Er kommunestyrekandidat og skal stille til valg neste høst, og vil være tryggere på politikken, verdiene, ideologien eller på det formelle og uformelle som eksisterer av regler i Arbeiderpartiet.

* Har vært medlem i partiet i lengre tid, men likevel kan tenke deg mer skolering og opplæring i temaene som "Partiskolen 2018 - 2019" tar opp.

Partiskolen er gratis å delta på, og påmeldingsfristen er 5. november.

Du kan velge å delta på en kursdag eller alle. For å få diplom for gjennomført kurs må du ha deltatt på minst tre av kursdagene, og siste samling må inngå.

Les mer om "Partiskolen 2018 - 2019" i vedlegget nedenfor. Husk å melde deg på innen fristen 5. november til hedmark@arbeiderpartiet.no